Mi a baja van az új Lenovo laptopnak?
Figyelt kérdés
Tegnap vettünk egy Lenovo IdeaPad Z470-et 159.990-ért a Csaba Centerben levő MediaMarktban, melynek a színe magenta. Szólok, hogy ezt a nővéremnek vettük, bár először ez a szín neki sem tetszett. Ez volt az utolsó darab, pont a mintadarabot vittük el. Semmi gond nem volt vele, míg ki nem kapcsoltuk, és az automatikus frissítés meg nem történt. Nem kapcsolódik egyetlenegy vezeték nélküli hálózathoz sem: se az itthonihoz, se a szomszédéhoz, sem az okostelefonom által készített Wi-Fi-hez. Megnéztem, a laptopon lévő kapcsoló nem tiltotta le. Próbáltam a Rendszer-visszaállítást, ami szerintem sikerült, de furcsa módon hajnali háromkor megint frissítette magát, szóval megint fellépett ez a probléma. Megpróbáltam megint a Rendszer-visszaállítást, de most csak az inicializálásig jut el, aztán megáll.2012. aug. 19. 10:34
1/2 A kérdező kommentje:
Mos fejezte be a visszaállítást, és átállítottam az auto. frissítést 'én döntöm el, hogy telepítem-e'-re. Most mi legyen?
2012. aug. 19. 11:02
2/2 P.O.C. válasza:
Ha előtelepített Windows -al vetted, akkor mentsd ez az adataidat (üres DVD, pen drive, stb.) És állítsd vissza a gyári rendszert a recovery partíció segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!