Milyen digitalizáló táblát ajánlotok? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Imádok gépen rajzolni, de eddig csak egérrel volt rá lehetőségem, ezért szeretnék egy digitalizáló táblát. Csak nem tudom melyik lenne a legjobb választás.
(kedvenc egérrel készült rajzom: [link]
Az ár kb. elmehet egy Wacom Bamboo Pen and Touch-éig, de ennél drágábbat nemhiszem hogy megengednek. Amikor hallottam róla (karácsony körül) 20-25 ezer FT-ra mondta barátnőm az árát, aki akkor vett, tehát ez lenne a max összeg amit kiadnék egy tábláért. Tehát eme keretek között szerintetek melyen tábla lenne a legjobb?
2012. aug. 17. 18:46
1/3 anonim válasza:
Az alap Wacom Bamboo gépek nagyon jók, én is vettem eggyet, igaz csak néhanapján használom, de kíváló masina, csak ajánlani tudom!
2/3 anonim válasza:
Mindenképpen márkát érdemes venni és a Wacom az!
Szintén van egy ilyen kis táblám több, mint 1 éve és kiváló. (Bár kicsit a hegye a tollnak gyorsan kopik, de kicsit lehet én szeretem rányomni jobban.)
3/3 anonim válasza:
Szerintem egy Wacom Bamboo Pen and Touch teljesen jó, bár én nem nagyon használom ki a Touch részét, így lehet jobban megérte volna egy sima Bamboo Pen, és az még kb egy 10-essel olcsóbb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!