Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen digitalizáló táblát...

Milyen digitalizáló táblát ajánltok?

Figyelt kérdés

Első digitalizáló táblámat szeretném megvenni. Egy kisebb árkategóriás (max 20 ezer Ft) gépet keresek, főleg rajzoláshoz, esetleg képszerkesztéshez.

Ezt a fajtát néztem ki: [link] valakinek esetleg vélemény ezzel kapcsolatban?

2011. nov. 17. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ha nem hosszú távú befektetésnek tervezed, akkor jó. Sajnos alkatrészellátás annyira nincs elvileg, hogyha valami tönkremegy benne, akkor kuka. :S De egy egyszerű halandónak, főleg kezdőnek biztos tökéletesen jó. :D

Ha kicsit többet rászánsz, akkor mindenképp wacom, ahhoz alkatrészt is könnyű szerezni, és eleve megbízható márka. Nem vagyok sznob, szóval biztos ezek a trust-ok, genius-ok is jók, és egy wacommal se alkotsz szebbet, de nagy előnyük, hogy a tollba nem kell elem. Főleg ha ceruzához, ecsethez vagy szokva, elég rossz lesz megszokni, ha próbáltál már jó nehéz fém golyóstollal írni, gondolom érezted a különbséget. Bár biztos ez is csak megszokás kérdése. :D

És valószínűleg már amúgy sem aktuális a kérdés. De hátha valahol, valakinek jól jön még. :D

Ha mégse vettél még, és a wacom nem jöhet szóba (bár sokkal nem drágább), inkább geniust ajánlok, ahhoz leglaább már láttam külön tollat, és elvileg hegyet is lehet találni kisebb szenvedés árán.

2012. jan. 22. 21:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Nézegettem wacom-ot...

Ezen nem nagyon kicsik? Nem értek hozzá, és azért tetszett meg ez a trust, mert jó nagy. Most ezeknél hogy képzeljem el?

2012. febr. 11. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:

hát elvileg 22" monitorig elég az S méret, afölött érdemesebb már M.

Meg nézd meg, alapvetően milyen méretben rajzolsz. Ha A1-A2-höz vagy szokva, kicsi lesz, ha csuklóból rajzolsz, kisebb méretben, apró részletekkel vacakolva, akkor elég lesz a kicsi. :)

Nekem nincs vele bajom, kézre esik, bár laptoppal használom, nm nagy monitorral. ^^

De ha Pesten laksz, vagy arra jársz, menj be a Grasshopperhez, ott ki lehet próbálni, csak előre kell időpontot egyeztetni velük, segítőkészek, ajánlom őket.

2012. febr. 11. 22:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Ilyen kicsi is elég?

A/3-A/4-esek a rajzaim.

30000Ft alatt nem tudsz ajánlani egy jobb wacomot?

sajnos nem lakok Budapesthez közel :/

2012. febr. 11. 23:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Ezt a 2-t találtam:

[link]

[link]

Van különbség köztük?

2012. febr. 11. 23:09
 6/6 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nekem van egy Trust digitalizáló táblám. Pont ilyen: [link] Néhány hónapja vettem, mert nagyon megtetszett. Nagyon elégedett vagyok vele, minden megvan benne, ami kell. A szélesvásznú képernyőt is támogatja. Nagyon szivesen eladnám neked, ha még érdekel a dolog, ugyanis úgy döntöttem, hogy a PC-m fejlesztésére hajtok. Írj vissza, ha érdekel a dolog. :)
2012. dec. 28. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!