Windows Update Error? HELP ME!
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy programot, melyhez firissiteni kell a net. framework-ömet! Beléptem a Windows Update-ba, és azt ezt írta ki: " a windows update jelenleg nem tud frissítéseket keresni mert a szolgáltatás nem fut. előfordulhat, hogy újra kell indítani a számítógépet! " Amikor újraindítom, újra ezt írja ki!
Amúgy az internet leszedte a Live Security Platinumot! Lehet, hogy ezért nem megy??
2012. aug. 16. 11:53
1/14 anonim válasza:
Igen, az egy szép kis vírus, amiatt nem megy.
2/14 A kérdező kommentje:
És azt hogyan tudnám törölni??
2012. aug. 16. 11:59
4/14 A kérdező kommentje:
Nem a Live Security Platinum a baj!! Én azt letöröltem programok nélkül! ;D Nem tudom mi a baj.... HELP ME!
2012. aug. 16. 13:47
5/14 anonim válasza:
Ha elolvasod a cikket, látod, hogy sima törlés nem elég, még rootkitet is telepít a gépedre.
6/14 A kérdező kommentje:
nem tudok angolul :S Amm lefuttattam egy Online ellenőrzést, letöltöttem két vírusirtó progit, és amit talált, kitöröltem... Ammúgy nem tudom kitörölni azt a szart amit mondtál ( az a rottkit vagy mi ) valami megoldás??
2012. aug. 16. 13:53
7/14 anonim válasza:
Vagy kérj meg egy angolul tudó, gépekhez valamennyit konyító ismerőst, hogy a linkelt cikk alapján takarítson ki, vagy rakd újra a rendszert. Esetleg használhatsz webfordítót is.
8/14 A kérdező kommentje:
már megoldottam.... letöltöttem egy rootkit eltávolítót!! Az szerinted használ??
2012. aug. 16. 13:57
9/14 anonim válasza:
Ha megtalálja, akkor használ, ha nem, akkor nem.
10/14 A kérdező kommentje:
oké remélem meglesz
2012. aug. 16. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!