Az írja, a monitor: Input Not Supported. Segítene valaki visszaállítani? Fontos!
Figyelt kérdés
Van egy program, amin el volt csúszva a kép és azt mondták, ha állítok a felbontáson lehet jó lesz. 1280*1024-en szokott lenni, de én ennél kicsit kisebbre állítottam, de 1024*768-nál nagyobbra. (Nem tudom pontosan melyikre tettem.) Elmentettem, ekkor a monitoron elment a kép, és egy ilyen szöveg megy rajta körbe-körbe: Input Not Supported . Ezután újraindítottam a gépet, és odáig működik a kép, hogy "Windows betöltése", aztán újra elsötétül és jön a hibaüzenet. Rámentem a csökkentett módra, hogyha talán visszaállítom 1280*1024-re akkor megjavul, de semmi. Utána normál módon ugyanúgy nem működik. Most is csökkentettről írok.Ez attól lehet, hogy változtattam a felbontáson? Tudnátok segíteni? Nagyon fontos lenne. köszönöm szépen. :)2012. aug. 16. 11:14
1/10 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit, hogy mikor a "Windows betöltésénél" elmegy a kép, a gép ugyanúgy megy tovább, mert azt az üdvözlő hangot.
2012. aug. 16. 11:16
2/10 A kérdező kommentje:
* Mert azt az üdvözlő hangot hallom. :D
2012. aug. 16. 11:16
3/10 anonim válasza:
Ugyanabból a menüből, amiből a csökkentett módot választod, válaszd inkább a VGA módot, és akkor rendesen el fog indulni, de 640x480-as felbontáson. Utána állítsd be a monitorod natív felbontását, és az meg is fog maradni.
4/10 A kérdező kommentje:
A csökkentett módot akkor választom ki mikor elindul. Ott van 3 féle csökkentett mód és a normál. Mi az a VGA mód? Légyszi írd le lépésenként. Köszi. :)
2012. aug. 16. 11:44
5/10 anonim válasza:
Mint említettem, a VGA mód annyit jelent, hogy 640x480-as felbontáson fog indulni. Pont az ilyen hibák kijavítására létezik. A képen pirossal bekarikáztam:
Magát a menüt úgy érheted el, hogy bekapcsolás után rögtön elkezded nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik. De ezt nyilván magadtól is tudod, ha el tudtad indítani csökkentett módban.
6/10 A kérdező kommentje:
n itt arra mentem rá ,hogy kisfelbontású kép engedélyezése, mert nem találtam a VGA-módot. De itt is elmegy a windows indításáig és kész. Akkor?
2012. aug. 16. 12:00
8/10 A kérdező kommentje:
Még próbálgatom és ha nem sikerül, hát marad a szerelő. :S Azét köszi a segítséget!
2012. aug. 16. 12:18
9/10 anonim válasza:
Azért a szerelő még korai. Ha sehogy nem megy, akkor csökkentett módban szedd le a video drivert, és telepítsd újra. Talán attól resetelődik a felbontás, de ez videokártya- és driverfüggő.
10/10 A kérdező kommentje:
Radeon x1300/x1550 Series van. És ez az egész attól van, hogy átállítottam a felbontást vagy csak véletlen egybeesés?
2012. aug. 16. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!