Photoshop, Lightroom. Laptop + egy külső monitor képszerkesztéskor? Nagyon kényelmetlen, vagy asztalit vegyek?
Szia!
Hasonlókkal foglalkozom én is, és a PC + monitornál vizuális szempontból jobb a laptop+monitor, hiszen majd kétszer akkora a felhasználható terület. Pl. én úgy használtam, hogy az egyik kijelzőn a vászon kapott helyet, a másikra pedig a menüket, eszközöket és egyéb modulokat raktam. Persze egy közepes laptop áráért már egy jó minőségű PC-t kapsz. De kényelmetlennek nem kényelmetlen, sokkal inkább hasznos. :)
Én 15,6"-os laptopot használok... Akármilyen laptoptáska, de akár egy ilyen fajta hátizsák is megkönnyíti a cipekedést, Sokat "mozgok" így muszáj a laptop!
Az eszköztár? Háát nekem igazából belefér a 15,6"-ba, de néha vannak gondjaim (nem sok, csak néha), viszont már komolyabb szerkesztésekhez már lehet tényleg nem lenne elég... Én csak ezért nem vennék 17"-ost, egy külső monitor viszont lehet tényleg jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!