Hogyan működik? (RouterBoard 411)
Sziasztok. Kaptam egy bácsitól, MikroTik 411/411R RouterBoard-ot (antennás) csak nem tudom hogy működik.
Tehát ilyet: [link]
Biztos hogy használták ezért szerintem újra kéne bootolni. Csak még azt se tudom hogy honnan/hova kéne dugni a netkábelt tehát az első lépéstől írjátok már le lécci :)
Amúgy nem kaptam semmit hozzá, de viszont van egy olyan (Jack féle) dugó ami az áramba megy. (az már megoldva( ha áramba dugom akkor világít stb.)) Tehát a bedugástól/bootolástól a netehez férésig írjátok már le légyszives :D Köszönöm.
egyszerűen először áram alá teszed, majd a bekötést a géphez az alábbi ábra szemlélteti:
De mint a kép szerint: [link]
nekem ilyen van és nem tudom hogy kössem be mivel nincs ennyi lyuka a routernek. Amúgy az enyém valami wifis router lehet? Mivel megpróbáltuk de nem észlelte a gép.
előző vagyok
a netkábelt bedugod az első lyukba (balrol), s azt a kábelt, ami megy tovább a géphez, azt az elosztó (többi) első részébe. igy megy a gépbe a net, és már sugározza a WiFi jeleket is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!