Van egy Samsung 3D smart wifi-s TV-m. Minden tök jol müködik viszont letöltöttem 25GB-os 3D filmet (Avatar) és azt már szaggatottan játsza le. A routerem 150Mbit/s-es, lehet ha kicserélem 300-as routerre akkor már nem fog szaggatni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 18:01
1/8 anonim válasza:
Biztos nem ezen múlik, a 150-nek a töredéke is elég az adatátvitelhez. Valószínűbb, hogy a TV-ben levő processzor nem elég gyors a dekódoláshoz.
2/8 anonim válasza:
Igen, esélyes, hogy a TV nem bírja.
Mondjuk nem ártana kábelen is kipróbálni, az stabilabb, mint a wifi.
3/8 A kérdező kommentje:
A kábelt mire értetted? HDMI 1.4-es kábel vagy UTP kábellel összekötni a TV-t a routerral?
2012. aug. 14. 20:27
4/8 anonim válasza:
Mivel HDMI-vel nem lehet, marad az UTP.
Arra értettem, hogy ne a wifit használd, hanem rendesen UTP-vel csatlakoztasd. Ennek általában stabilabb és nagyobb a sávszélessége.
Ha így is akad a film, akkor a TV-vel lesz a gond valószínűleg, mármint az nem bírja.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem. Még arra lennék kiváncsi hogy elég a laptopot a routerral összekötni kábellel vagy a tv-t is a routerral össze kell kötni kábellel? (A tv-nek van saját wifi-e!!!)
2012. aug. 14. 20:49
6/8 anonim válasza:
Minden köss kábellel, a TV-t is.
7/8 anonim válasza:
Szerintem, vegyél egy külső vinyót pattintsd rá a filmeket aztán csak dugd be a tv-be. Nekem így minden film akadás nélkül megy rajta és az Avatarnál különösen atomzsír a 3D.
8/8 Golan Trevize válasza:
Ha a TV-hez adott Samsung AllShare program segítségével akarod lejátszani a gépről a filmet, akkor próbáld ki azt is, hogy más DLNA szervert (pl. Serviio) használsz.
Nálam az AllShare nem volt elég stabil, és sok erőforrást is használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!