Elromlott a laptopom! Miért nem kapcsol be?
Nem szabad barkácsolni, annál rosszabb lesz a helyzet. És nem az operációs rendszerrel van gond, hanem hardveres hiba ez.
Ki kellene cserélni a tápot és az alaplapot, aztán jöhet a driver utáni kutatás.
Hát ha ilyen emberekhez viszed, nem csoda, hogy nem tudod megcsináltatni. Ki volt az az okos aki egy ilyen gépre Win7-t telepített?! Remélem nem fizettél neki. Csak XP fog menni rajta, azért volt lassú, mert a gép nem bírja a Win7-t, ősrégi Celeronos gép, 512 Mb gyári memóriával. Az ismerősöd meg elég béna lehet, mert én 2 perc alatt megtaláltam Google segítségével a drivereket: [link]
A leállás lehet akksi hiba is, ha nem megfelelően volt használva akár másfél-2 év után is megadhatja magát, egy ilyen örgebb gépnél szerintem már időszerű lenne a cseréje. Persze a melegedés sem elképzelhetetlen, nézzeztek hőmérsékletet, ha ez a gond, szervíz - vagy pedig házilag kitakarítjátok és újrapasztázzátok, ha valemlyik ventillátor csapágyas lett csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!