Elromlott a laptopom, miért?
Figyelt kérdés
Jó tudom hogy egy laptop kb 3 évet működik,kiéve ha nagyon márkás(az enyém nem :D).És az enyém 3 éves,de nem tudom mi lehet a baja.Már be se kapcsol,csak a töltő fénye villog mikor megnyomom a gombot.Bedugom a töltőt,de mintha nem érzékelné.Érdemes lenne új töltőt venni? vagy mi lehet a gond.Kiégett benne valami?2012. júl. 10. 19:35
1/8 anonim válasza:
Vidd el szervizbe, mert láthatóan gőzöd sincs az egész témáról. Majd ők megmondják, mi a helyzet.
(Ezt a "3 éves dolgot" hol olvastad/hallottad?)
2/8 A kérdező kommentje:
:D jólvan csak gondoltam hogy majd én itt házilag megjavítom,mert már a fél gatyám ráment.
Akkor megint szervíz...:D
koszi a választ
2012. júl. 10. 19:41
3/8 anonim válasza:
Figyelj, eddig mit mondtak a szervizben? Lehet, hogy csak le akarnak húzni. Érdemes lenne máshova vinned.
4/8 A kérdező kommentje:
A mostani problémámmal még nem voltam szervizben,eddig még csak vírusos volt és azt sikerült megoldaniuk.
Most már be se kapcsol.
2012. júl. 10. 19:45
5/8 anonim válasza:
Ezt a 3 éves dolgot az akksira mondják, de ennek sincs igazán alapja mert van közel 6 éves laptopom amit lomtalanításon kukáztam egyedül HDD-t cseréltem benne és ennyi, a töltője jó volt azt biztonságkedvéért bemérettem egy műszerésszel akksija meg a kb 1,5-2 órás üzemidőből meg olyan 30-40 percet képes volt működni. Az a laptop teljesen strapálva volt a klaviatúránál az egész szerkezet felvolt púposodva a hűtője nem működött meg a bekapcsoló gombot is csak úgy lehetett kezelni ha leszedtem a burkolatát, de ezt mind szépen lassan megoldottam házi sufni tuningal most egy jó kis gép lett belőle. A tiéddel maximum az a baj lehet hogy elszállhatott vagy a táp csatlakozó és elzáltal az akksit sem tudta tölteni, vagy a bekapcsoló gomb ment el vagy alaplap hibás. Ha már tényleg a félgatyád ráment vagy vidd olyan szervizbe ahol rendesen megcsinálják, ne oda ahová eddig vitted, és ha ők ott megmondják pontosan hogy ez meg ez a baja és ennyi meg ennyi a javítás vagy jobban jársz ha veszel tőlük egy használtat vagy bontásból új alkatrész. Én maximum így javítanék meg egy halott laptopot bontott alkatrészekből.
6/8 A kérdező kommentje:
Ó igazán köszönöm a hasznos választ :)
lehet tényleg az aksi,vagy a belsejével van gond.
akkor holnap már megyek is javíttatni.
tényleg köszönöm ! :)
2012. júl. 10. 19:51
7/8 webmester-ter válasza:
az aksinak semmi baja, annak semmi köze, aksi nélkül is kell menjen, ha töltőben benne van, legegyszerűbb, ha egy hasonló töltővel kipróbálod, valamelyik haverodéval
8/8 webmester-ter válasza:
és ha nem megy, akkor nem érdemes házilag, mert az esélye, hogy megtaláld a gondját laptop esetén elég kevés, nekem is 3 éve van acer extensám, aksi bírja a 3-4 órából most 10-20 percet és annyi, egyébb gondja nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!