Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak, miért van ez?...

Mit csináljak, miért van ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
Csináltam a D meghajtóba egy Program Files abba pedig egy EA GAMES mappát, majd feltelepítettem a sims 2-t, ezután elkezdtem az Egyetemet is felrakni, de a végén kiírta ezt: "Ez a termék ellenőrzi a meglévő telepítés frissességét." Rámentem az OK-ra, és jelezte, hogy az ellenőrzés megszakadt, így nem telepíti fel. Indítsam újra a gépet telepítés előtt, vagy mit csináljak? Már vagy 6 alkalommal megpróbáltam felrakni, de mindig ez van...

2012. aug. 14. 22:58
 1/3 anonim válasza:

a program files-ből töröld ki a ea games-t igy própáld telepiteni

nem kelll hozzá ea games-t mappát csinálni mert a telepitéskor felmegy magától !

2012. aug. 15. 17:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, nem is csináltam, hanem mikor a Sims2-t felraktam, magától generált egyet.
2012. aug. 15. 20:13
 3/3 anonim válasza:
Töröld a Sims 2-t és utána az EA GAMES mappát is. Ha ez megvan próbáld újra, de semmit ne futtass közben és nem kell frissíteni. Nem kötelező, csak tanács, de ha nem bírja a géped akkor ne.!
2012. aug. 18. 14:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!