Miért ilyen lassú a gépem? Segítség!
Valamiért nagyon lassú netezés közben. és ha bekapcsolom az utorrentet nagyon el kezd szaggatni.
Leírom mim van.
Alaplap: MSI P35 neo
Proci: INTEL Core2 Quad Q6600
RAm: 2x2Gb
Videokártya: Ati Radeon HD 4600 (1024 Mb)
Wincsi: Western Digital 2TB SATA Caviar Green hdd
Táp: Energon EPS-750W
Rendszer: Windows Xp Eternity v2 SP3
Directx: 9.0c
Vírusírtó: Avast
HD Sentinel nem ír hibát a vincsin.
Nem tudom fontos lehet e még valami.
Segítsen valaki!!!
Mert ilyen f*st telepítesz rá: "Windows Xp Eternity v2 SP3"
A géped elhajtana egy 64-bites Windows 7 -et is röhögve, legalább az látná a teljes memóriamennyiséget a gépedben és gyorsabb is lenne.
De ha már ennyire ragaszkodsz az XP -hez legalább gyári változatot használj, ne ilyen taknyolt vérpistike kiadást.
Okulásképp, vagy szórakoztatásképp bemásolom privát levelezésünket a kérdezővel, (függetlenül attól, hogy igazam volt e vagy sem, ezt döntsék el a nyájas olvasók):
"és azt nekem honnan kellene tudnom hogy megtalálja? különben is ahogy irtad csak a 99%-át hátha pont az enyém az az 1%"
tamasoft:
Onnan kell tudnod a driverekkel kapcsolatban, hogy felteszed a win7-et, netre dugod, ezután automatikusan megkeresi az illesztő programokat. Egy-két eszköznek nem találja meg esetleg, de az eszközkezelőben meg tudod nézni ezeknek a listáját. Ekkor már csak annak a 2 eszköznek a driverét kell megkeresned, ami valljuk be nem egy nagy kunszt.
Lajoska100:
kicsit visszavehetnél az arcodból. nagyon nagy segítség volt amit írtál. inkább csendben maradtál volna.
tamasoft:
Azért próbáltam segíteni, hogy mit csinálj... De ahelyett hogy kipróbálnád inkább ugatsz velem, ráadásul úgy hogy nincs is igazad.
Tudod mit: olvass utána a windows 7 könyvében, akkor rájössz majd mit kell csinálni, de ne itt a gyakorin szórakoztasd azokat, akik tényleg segíteni szeretnének. Hozzászólásaid szerint gondolom egy kisfiú lehetsz, de mindenképpen még általános iskolás, aki nem tanult meg viselkedni.
Szóval tanulj még sokat, és kevesebbet gépezzél, mert ilyen kis pökhendi paraszt maradsz.
Lajoska100:
de mivel nem használtam még win7-et igy honnan kellene ezt tudnom okos gyerek? szüljem ki a kis ujjamból? kicsit elvagy szállva magadtól nem gondolod? semmi hozzá értő választ nem adtál csak lököd a hülyeséget.ha nem értesz hozzá jobban jársz ha meg sem szólalsz.
tamasoft:
Olvasd vissza a hozzászólásokat. És gondolkozz el milyen modorban levelezel vagy kommentelsz idegenekkel, ismeretlenekkel.
Lajoska100:
én tisztában vagyok azzal amit írtam, veled ellentétben. olvasol valahol egy kis információt. és beirogatod ide nekem hogy okosnak nézzél ki. felejtsél el és mást zaklassál a hülyeségeddel.
tamasoft:
Nem információt írtam, hanem véleményt. De többet nem válaszolok már, tényleg hagyjuk..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!