Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most lett Windows 7-em és egy...

Most lett Windows 7-em és egy csomó baj van vele!?

Figyelt kérdés
Kijelentkezés, felhasználóváltás, leállítás, újraindítás, bejelentkezés. Fekete csíkok és elmosódás van mindenhol! Miért? Azt mondja h, nincs hangszóró és mikrofon, meg, hogy nincs bedugva. (Pedig de van :/ ) Nincs hang:( Tudna valaki segíteni? Valami beállítás stb :(
2012. aug. 11. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
driver problémáid vannak.Nincs se video se alaplapi se hangdrivered ezért müködik össze vissza.
2012. aug. 11. 15:22
 2/3 SimkoL ***** válasza:

Leírtam már jópárszor - nem kimondottan neked szól hanem mindekinek - :

Azért mert a havernak, szomszédnak ismerősnek stb.. Win7 van a gépén neked nem muszály, hogy legyen. Évek óta Xp Sp2 fut a gépemen amin programozok tökéletesen működik. A fiam kérésére - hogy "szebb" legyen , bár nem értek vele egyet - felraktam egy progit - Microsoft - ingyenes és úgy néz ki mint ha Win7 lenne. Ha érdekel a progi neve SevenMizer -

2012. aug. 11. 16:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Tudod én rohadtul ellenzem a Win7et, és az Xp nekem a forever! Csak az új játékok miatt lett, meg hát arra gondoltam, ha már más is ki lesz cserélve akk ez is miért ne.. De hát.. :(
2012. aug. 11. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!