Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom felrakni a...

Miért nem tudom felrakni a windows 7-et?

Figyelt kérdés
Laptopra ment, azóta jól működik rajta. Ma fel szerettem volna tenni ugyanazzal a telepítővel az asztali gépemre. Bebootol, végigmegy a "windows's loading files" csík, aztán végigmegy egy másik, majd némi várakozás után, mielőtt kiválaszthatnám, hogy melyik partícióra szeretném telepíteni, vagy egyáltalán bármit, kidob elém egy Windows 7 stílű hátteret, és onnantól semmi tovább, nem is dolgozik a gép. Mi lehet a gond?

2012. aug. 9. 18:30
 1/9 slakat ***** válasza:

Ellenőrizd, hogy megfelel-e a minimum követelményeknek.

[link]

2012. aug. 9. 18:32
 2/9 anonim válasza:
A BOOT menüben kell valamit átálitani de nem emlékszek pontosan hogy mit.
2012. aug. 9. 18:33
 3/9 anonim ***** válasza:
A Win7 alapból lefoglal 1 giga memóriát. Ha nincs meg, nemigen tudod telepíteni. Adottak a feltételek az asztali gépeden?
2012. aug. 9. 18:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, bőven adott minden, megnéztem. A követelmény nem lehet baj.
2012. aug. 9. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:

ma 18:35

butaság

2012. aug. 9. 18:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Pár gépen van ilyen, főleg S775-ös platformon láttam. A megoldás a türelem, kb. 20-30 perc után folytatni fogja, csak hagyd ott.
2012. aug. 9. 18:40
 7/9 anonim válasza:
50%
Ha nem lenne meg a követelmény addig se menne el.
2012. aug. 9. 18:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Valóban.. most tovább ugrott. Köszönöm a kommenteket, úgy tűnik, csak türelmetlen voltam :)
2012. aug. 9. 18:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Én beteszem a lemezt, bebootol és kb. várnom kell 10percet míg kitalálja, hogy folytatnia kéne. :)))
2012. aug. 9. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!