A számítógép nem ismeri fel a tv-t?
Figyelt kérdés
A számítógépem nem ismeri fel a tv-met,amit 2.monitornak akarok használni.Mind a kettőn van hdmi kimenet.A videokártya GeForce9500gt,a tv samsung le40c530,az operácios rendszer windows 7.A gépen hiába állítom be a több monitor lehetőséget,nem veszi észre a tv-t.a tippeket köszi előre is.2012. aug. 9. 17:55
1/6 anonim válasza:
1.: Driver frissítés
2.: A több minitort beállítod az 1 dolog. Általában belehet állítani, a müködési módot is, hogy másodlagos monitor, vagy tükrözött (azaz az elsődleges is azon van rajta)
3.: A TV-t kell beállítani HDMI-re. Nekünk is van 1 HDMI-s, IP-s TV-nk. Ott külön bekell állítanunk hogy USB-t nézze, vagy a HDMI-t és így tovább.
2/6 A kérdező kommentje:
A gépen már mindent kipróbáltam a képernyő menüben,a tv-n van 3 hdmi kimenet,ezekkel is össze-vissza variálltam,mégse sikerült behoznom se a képet,se a hangot.
2012. aug. 9. 18:10
3/6 anonim válasza:
a BIOS-ban nézted már hogy be van-e kapcsolva nekem ez volt a gondom :))
4/6 A kérdező kommentje:
ezt a BIOS-t ha kifejtenéd bővebben,hogy mit kell állítani azt megköszönném neked!
2012. aug. 9. 18:29
5/6 netudmeg1997 válasza:
nézdtem mindenhol f7 es biosom van gigabyte alaplap
Motherboard
Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd.
Model F2A88XM-HD3 (P0)
Version To be filled by O.E.M.
Chipset Vendor AMD
Chipset Model A55/A60M FCH
Chipset Revision 00
Southbridge Vendor AMD
Southbridge Model A55/A60M
Southbridge Revision 11
System Temperature 34 °C
BIOS
Brand American Megatrends Inc.
Version F7
Date 2014. 07. 09.
6/6 netudmeg1997 válasza:
oo azt hittem nekem irtak bocs nem ide akartam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!