Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Modem és router rebootolása?

Modem és router rebootolása?

Figyelt kérdés
Az invitelnél van szerződésem 1 éve és 2 hete felhívtak, hogy 6mbit/s net helyett 10mbit/s net-et kapok 1 évre olcsóbban mint amit most fizetek érte. Figyeltem speedtest.net-en, hogy erősödött-e az internetem de nem és arra szeretnék választ kapni, hogy hogyan lehet rebootolni a modemet és a routeremet. Ugyanis napokba felhívtam a társaságot és mondták, hogy már be van kapcsolva a 10mbit/s de én nekem nem jön be, mondták, hogy rebootloljam a modemet de én ilyenekhez sajnos nem értek laptopot használok egy motorola modem-em van tp-link routerrel és wifi-n jön a jel. Hogyan rebootoljam a rendszert?

2012. aug. 9. 06:48
 1/4 slakat ***** válasza:
Kihúzod a konnektorból, azután meg visszadugod. Ettől majd rebootol. Viszont nem ettől lesz gyorsabb a neted. :)
2012. aug. 9. 07:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Elvileg a net már át van kapcsolva csak rebootolni kell, köszönöm a válaszod megpróbálom :)
2012. aug. 9. 07:22
 3/4 anonim ***** válasza:
A reboot egy sima áramtalanítás. Viszont szerintem ott a wifi lesz a hunyó, valszeg azon nem megy át rendesen a sávszél.
2012. aug. 9. 08:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha a 6-os netet fölbővítették neked 10-esre ,akkor ez olyan minimális különbség,hogy azt észre sem veszed.

A sebességmérés viszont valszeg simán mutatja,hogy megvan a 10 .

próbáld ki,a BEGIN TEST-re kell csak kattintani :

[link]

2012. aug. 9. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!