Osszelehet kotni 2 asztali gepet es egy laptopot?
Figyelt kérdés
internetes jatekot szeretnenk jatszani 3 an de 2 utp kabelunk van,minden variacio erdekelne h eljuttassuk mind 3 keszulekbe az internetet.2012. aug. 9. 05:37
1/8 lindmayer válasza:
vegyél egy routert, a két gépet kábellel, a laptopot meg wifivel csatlakoztatod
2/8 A kérdező kommentje:
router vasarlas nelkul nemlehet megoldani?
csak wifi nelkuli routerem van....
2012. aug. 9. 08:07
3/8 SimkoL válasza:
Ha routered van akkor vegyél még kábelt, párszáz forint.
4/8 anonim válasza:
Router nélkül csak két gépet lehet összekötni. Három gépnél már kell a router. Ha van egy routered, amibe nincs wifi, akkor a laptopot is tudod kábellel bekötni. Veszel egy harmadik UTP kábelt és kész.
5/8 A kérdező kommentje:
egesz jol hangzik eddig.akkor meg annyit szeretnek kerdezni hogy az internet szolgaltato annak idejen kerdezte hany gephez kell a router...kettohoz kellett akkor.van 4 hely az utp kabeleknek,szoval a kerdes hogy kell szolnom nekik h mar 3 hoz hasznalom a netet?
2012. aug. 9. 09:17
6/8 anonim válasza:
routert átlalában nem a netszolgáltató ad, ők modemet szoktak adni, amiből jön 1 net, amit a rotuer eloszt sokfelé. elméletileg nem kell bejelenteni
7/8 A kérdező kommentje:
koszonom a sok valaszt,teljes mertekben megkaptam azt amit kerdeztem.minden segitot +-oltam.nagyon koszonom megegyszer
2012. aug. 9. 09:30
8/8 anonim válasza:
Ahány portja van a routernek (általában 4), annyi gépet köthetsz rá kábellel. Szolgáltatónak nem kell szólni, max azért kérdezhették, mert ha több, mint 4 gép van, akkor értelem szerűen nem elég a 4 portos router.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!