Hol tudok legolcsóbban új Macbook-ot venni?
Abból szűrtem le, hogy a windows 7-et meg egy MACes (hót gyenge) preferálsz az elég erős asus-hoz képest. Ne értsd félre, nem szponzorom az asus, de a MAC-ek horribilis ára és az ezzel szemben álló gyenge teljesítménye ...elborzaszt.
Optimalizálva van? Nálam az optimalizálás azt jelenti, hogy a számomra felesleges dolgokat kiszedtem belőle....
Most írtad, hogy benne vannak...akkor hol van optimalizálva? Attól, hogy lefuttattál valami optimalizálónak nevezett programot még nem lesz a rendszered jobb.
Na innen tudom, hogy nem konyítasz hozzá semmit sem.
Az asus által felrakott sz*rokat meg ki lehet törölgetni mindet szépen. Szedtem már rendbe asus netbookot, recoverys rendszerrel.
Az optimalizált oprendszer meg nálam itt kezdődik alapjáraton:
Amiket csináltál azt bármelyik fészbúkozni tudó amatőr hozzá nem értő meg tudja csinálni...a ccleanert lefuttatni....
kapcsold ki pl a meghajtók indexelését, automatikus indítását( az autorun.ini használatát, így a vírusirtót is törölheted, mert felesleges lesz...) az automatikus háttértár karbantartót, az asztali ikonok felügyeletét, a hálózati szolgáltatásokat, mert felesleges és rohadtul zabál(pl távoli asztal mód, ha van ilyened..)
Az aplication Datából és a local settingsből töröljed kifele az összes telepített program megmaradó sz.rságát, a beállításokon kívül...
Ja és az egér meg az ikonok alatti árnyékot ott ne hagyd!!! Attól agyf*sz tudok kapni..könyörgöm, minek?!
Hirtelen ezeket tudom javasolni amiket meg is találsz magadtól a gépen. Ha így is lassú tovább lehet lépni.
ja és:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control
„ WaitToKillServiceTimeOut” asszem alapból 1400)home-on) tedd olyan 200-400 ra. a leállást segíti... Nem vár annyit a futó alkalmazásokra.
A bootoláshoz meg kapcsold be a proci többi magját is, mert csak egyel bootol a win7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!