Hol tudok legolcsóbban új Macbook-ot venni?
Csak félve, egy apró kérdésem lenne: Miért?
Az az Asus amit említettél (leírtál) tuti sokkal jobb és erősebb gép, mint a macbookot amit venni tudsz majd.
szerintem szedd le a 90 napos próbaverziót a netről win 7 enterprise és azt aktiváld Azt tuti nem vírusos. Nekem most ez a laptopom van
Toshiba Satellite L850-13R
I7-3610QM processzor
750GB merevlemez
8 GB ram
Radeon 7670M 1GB
210 ezer forint
Esetleg kipróbálhatsz egy ssd-t, hátha.
(Jóval olcsóbban kijönne, mint egy mac és elég jó sebességnövekedést ad.)
Ha kevesled a helyet, akkor mellé a régi vinyót bedobhatod egy USB-s hordozható "keretbe" és azt is viheted magaddal.
Hát őszintén szólva még a régieket is jelentősen túlárazottnak tartom.
Persze az oprendszer jó és stabil, de nekem biztosan nem érne ez meg ennyit.
A Win nekem sem épp a leggyorsabb, de nem is olyan lassú mint a tieden, pedig ennél gyengébb most a laptopom.
Illetve ott van még rajta egy linux disztró ami pillanatok alatt bootol, holott még ki sincs optimalizálva.
Szóval alternatíva van és szerintem még a tieden is lehetne ezt-azt gyorsítani!
(Amióta kigyomláltam a fölös cuccokat amik felkerültek a gyári Winnel azóta jelentősen gyorsabb a gép.)
Már bocs, de szerintem te nem tudod kezelni az oprendszert.
Ekkora géppel hasítania kell(ene) a win 7 home premiumnak( ami nem lassú rendszer csak tele van tömve idétlenséggel...)
Ha rendesen optimalizálnád a rendszeredet 10másodpercen belül bootolna, ha még SD-re is cserélnél, meg a biost se tudnád elővenni.
Nálunk egy 2GHz es AMD gépen 2giga rammal úgy megy mint az állat...
Halkan megjegyzem nem a te eseted az egyedi, gyilkoljátok a gépeket.
Nem ártana a júzereknek tanulni is, nem csak nyomkodni a gépet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!