Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bekapcsolom a gépet és lassú,...

Bekapcsolom a gépet és lassú, újraindítom már nem lassú, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Megnéztem a CPU 5% volt csak, nem tudom miért lassul be ennyire, van amikor be is fagy. Ha újraindítom, akkor már nem lassú.nincsen semmilyen felesleges program a gépen, vírust sem talált.

2012. aug. 6. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Első tippre túlmelegszik, nézd meg a hőmérsékletét alapjáraton, és terhelés alatt (ha sokat játszol).

Pl. CoreTemp program jó erre.

2012. aug. 6. 15:59
 2/5 A kérdező kommentje:

van egy ilyesmi programunk az ASRockOC,azon azt írta, hogy CPU Temp: 43C, MB Temp: 38.

mit tudnék vele csinálni, hogy ne legyen ilyen magas?

2012. aug. 6. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha már ennyire nem értesz hozzá akkor inkább hagyd úgy ahogy van!
2012. aug. 6. 16:33
 4/5 A kérdező kommentje:
hát ennél azért némileg több segítséget vártam, még ha nem is értek hozzá. :)
2012. aug. 6. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Olyannal még nem találkoztam, hogy elsőre nem jó, újra indulásnál meg jó, pedig szervizeltem már pár gépet.

Egy új windows telepítéssel jobban járnál.

Olyan meg nincs hogy ez hűtés hiba, hiszen első bekapcsoláskor hűvösebb minden, másodszorra már eléri az üzemi hőmérsékletet.

Nem baj az hogy nem értesz hozzá, csak amihez nem értek azzal nem szenvedek, inkább segítsen olyan aki ért hozzá, de nem itt kérdezgetek.

A semmilyen felesleges program az nálad mit jelent? Nincs az a gagyi vírus ami ezzel szórakozna.

De lehet hogy komoly kompatibilitási problémával küszködik a géped.

2012. aug. 6. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!