Ezt a monitort melyik kábellel lehet rákötni Xbox 360-ra?
Figyelt kérdés
Olvastam ha pl.: Hdmi-vel nem pedig Vga kábellel kötöd össze akkor torz lesz a kép stb.Eehez nem nagyon értek vki segítsen már.Betudná valaki likelni a kábelek képét stb... meg leirni mi van ha ezzel és ezzel kötöd össze.A egész monitoron lesz kép vagy lesz rajta 2 fekete csík.Hangszóró van a monitorba ugyhogy csak a kép a lényeg.Íme a monitor:
2012. aug. 6. 15:39
11/15 anonim válasza:
38 vagyok és még házam is van meg autóm is,a Xbox360 Resident Evil-es Elit gépem van és csak eredeti játékok a héten veszek egy PS3 is!De neked az a bajod hogy nem tudsz szöveget értelmezni ha iskolás vagy ami egészen biztos korrepetálásra kéne járnod!
12/15 anonim válasza:
És azzal beszélj így aki enni ad és megveszi az elkényeztetett kölykének a konzolt ahelyett hogy nevelné és foglalkozna vele!!!
13/15 A kérdező kommentje:
Ha tudtam h ilyen botrány lesz ebből inkább ki sem írom a kérdést! :( Azért köszönöm a hasznos válaszokat! :)
2012. aug. 8. 20:28
14/15 anonim válasza:
XD
Nem úgy reagálsz 1-2 dolgot, mint egy 35 éves, de bocsánat!
Nem szoktam paraszt lenni nem is akarok. Bocsi!
Kérdezőnek is bocsi az offokért, de a válasz megvan szerintem! Hdmi.
15/15 anonim válasza:
HDMI kábel a megfelelő, sokkal szebb képet ad, mint a VGA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!