Hogy lehet egy monitort és sima pc hangszórókat xbox 360-hoz kötni?
Figyelt kérdés
A TV-m nem a legjobb felbontású dara, ezért szeretnék a monitoromhoz és a pc-s hangszóróimhoz kötni egy xbox 360-at.
Gondoltam erre(link lent)+egy olyan átalakítóra, ami ebből a fajta hangkimenetből,(aszt hiszem, aux-nak hívják)jack-et csinál, csak az a problémám, hogy a hangszóróm is jack kimenettel rendelkezik. Akkor ezt most hogy oldjam meg?
2011. aug. 22. 11:00
1/7 anonim válasza:
Ez egy HDMI to Dsub and RCA konverter
jó lenne tudni milyen IRÁNYBAN végzi a konverziót, még mielőtt megveszed a terméket.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem. Hülye vagyok hozzá. De akkor leírnád, hogy csináljam?
2011. aug. 22. 11:30
3/7 A kérdező kommentje:
És, hogy mivel?
2011. aug. 22. 11:31
4/7 Gugu Gabor válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Értem. Bocs, de hülye vagyok hozzá és megkérdezem, hogy a második mi? Azt szűrtem le belőle, hogy kimenetet bemenetté alakítja. Jól következtettem? :D
Erre gondoltam: [link]
2011. aug. 22. 16:54
6/7 Gugu Gabor válasza:
Igazából nem a kimenetet bemenetté hanem az apát anyává
7/7 A kérdező kommentje:
a lényeg ugyan az. Kösz.
2011. aug. 22. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!