Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyenek lesznek a jövő gépei?

Milyenek lesznek a jövő gépei?

Figyelt kérdés
Most h nem sokára jön az új konzolgen. mire számíthatunk a PC-k esetében.Fognak jönni új processzorok Intel és AMD részről.Hány magos Cpu-t lesz érdemes venni és milyen VGA-t(nvidia GTX 680)hogy a jővőbeli játékok menjenek majd max grafikán.És ha már kapható lesz az új konzolgen. akk gondolom egy Nvidia GTX 560 már nem sokat fog érni,vagy nem igy van?Mikor fog leljebb menni pl. az Nvidia Gtx 680 ára, valaki vmi vélemény ? :)

2012. aug. 4. 15:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én tavaly novemberben vettem gépet, 150k-ból és majd 4 év múlva cserélem, az előzővel 7 évig húztam, mai napig megy :) de kissé elgyengült. A jövő a 3d-s cuccoké, a mozgással irányított programoké, és az említett holografikus technológia nem olyan futurisztikus mint hinnénk, már létezik, igaz kicsiben, de a mikrószoft hegeszti gőzerővel.
2012. aug. 6. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!