Vikotrot kérdése:
Kimerítő, nem boldogulok mp3 konvertálással, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy myaudio mix tipusú mp3 lejátszóm, szeretnék rárakni zenét.Sajnos abba a problémába ütköztem, hogy hiába konvertálom át bármilyen izmos, vagy nagyon gyenge minőségű mp3-ba, nem akarja lejátszani. Van amit meg régen le akartam játszatni, nem sikerült, és amikor bemásoltam újra a mappába, ment...
Szóval a kérdés:
Mi az a progi, amivel ha mp3-á konvertálok valamilyen zenét, azt biztosan le fogja játszani a myaudio mix mp3 lejátszó?
2012. aug. 3. 22:56
1/5 A kérdező kommentje:
ezekkel már próbálkoztam: real converter, super converter, any video converter
2012. aug. 3. 23:00
3/5 anonim válasza:
"Van amit meg régen le akartam játszatni, nem sikerült, és amikor bemásoltam újra a mappába, ment..."
Akkor elég valószínű, hogy a lejátszó romlott el. A MyAudionál egyébként sem érdemes vásárolni semmit!
4/5 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek. A myaudio egy fos. Vettem tőlük egy érintős mp5 lejátszót, és a vége az lett, hogy kijelzőjébe beleállítottam egy svjáci bicskát. És ezt halál komolyan. Rohadtul fel*******.
5/5 A kérdező kommentje:
Fájni fog. Köszönöm az első kommentellőnek a progit, különben nem vettem volna észre. Érdekes mód csak azokat nem játszotta le, amelyeknél nem volt album, és szerző. Szóval... Ugye?
2012. aug. 4. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!