Patron problémám van nem boldogulok? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Az előző patronom kifogyóban volt, mivel már egy ideje a tinta szinten nullának vette. Most fénymásoltam, és a második oldalt halvány csíkosra nyomtatta.
Kicseréltem vadi új patronra, és ugyan ezt teszi. A tinta szintet jelzi, hogy tele van, viszont a lapom üres. Úgy csinál mintha nyomtatna, de tinta sehol.
Már csináltam beigazítást, tisztítást, állítgattam, újraindítottam, de semmi. Meg üt a guta. Vagy én vagyok nagyon béna.
Aki ért hozzá légyszi segítsen egy béna nőcin!
2011. márc. 19. 14:02
1/2 A kérdező kommentje:
érdemes desztillált vízzel fülpiszkával megtakarítanom. Lehet hogy a csomagban kiszáradt?
2011. márc. 19. 14:30
2/2 A kérdező kommentje:
desztvíz bejött
2011. márc. 20. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!