Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a dell laptop jó?

Ez a dell laptop jó?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen laptopom:

[link]

Ez azért már jó laptop? Nekem csak arra kell hogy a counter strike 1.6 elfusson rajta. Esetleg még mien játékok mennének rajta? Ja és nem arra vagyok kiváncsi hogy te melyik laptopod ajálanád :D Köszi a választ :))

2012. aug. 3. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:

cs16 biztos menne talán még nagoyn jól is hisz 100 éves játék

és amugy enyi pénzért jobbat nem igazán lehet ajánlani csak hasonlót de talán kicsit modernebb jobb lene

2012. aug. 5. 19:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! A call of duty2 elmehet rajta. Vagy a counter strike source?
2012. aug. 5. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

cod 2 medium vagy high on is jól kell hogy menjen

de persze mivel egy nagyon alap laptop ez és egyáltalán nem játékra való igy nem kell csodálkozni ha netán megakadozik valamért vagy ha eleve nem fog jól menni de szoktak irni mások is és régi integráltos laptopokon is játszák szóval elvileg nem lesz gond

2012. aug. 6. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

kicsit jobbak lenének

nézd meg hátha tetszik valamelyik

2012. aug. 6. 21:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Utolsó nekem ez a laptop mar megvan és egyenlőre nemakarok másikat venni. Lehet hogy nem a legjobb de nekem ezvan és ennyi ;)
2012. aug. 6. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!