Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nagyon lassú a gépem. Mit tegyek?

Nagyon lassú a gépem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A gépem viszonylag gyenge: -512MB RAM

-1.8 GHz Processzor

Win. XP operációs rendszert használok. Víruskeresést már próbáltam minden programmal, talált is. Újratelepítés után kb. 1 hétig volt gyors... Mit tehetnék a gyorsítás érdekében?

2012. aug. 2. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
bőviteni nem éri már meg szóval új gép
2012. aug. 2. 19:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy nem éri meg, főleg hogy a laptop alkatrészek nagyon drágák... Én inkább a szoftverben keresem a hibát. Azért köszi.
2012. aug. 2. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Veszel egy asztalit.
2012. aug. 2. 19:29
 4/8 anonim válasza:
Ccleaner programot ajánlom figyelmedbe, jah és a töredezettség mentesítést se árt néha lefuttatni! Remélem tudtam segíteni!
2012. aug. 3. 16:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ. :)
2012. aug. 3. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:

mikori laptop ez h fél g ram? :O

min 2 de inkább 4eset tegyél bele, esetleg erősebb procit h elbirja :D

2012. aug. 6. 20:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Mint már írtam, én inkább a szoftverben keresem a hibát. Az ilyen válaszok számomra nem hasznosak. A CCLeaner segített. Köszi!
2012. aug. 27. 19:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Még valami + dolgot tudtok mondani?
2012. okt. 14. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!