Mi a véleményetek egy ilyen gépről?
Figyelt kérdés
ez van benne: intel celeron b815 processzor (1,6GHz, 2 MB L3 cache), 2GB DDR3 memória, 320 GB SATA merevlemez, Super Multi DL DVD író, 802.11 b/g/n WLAN, stb.2012. aug. 1. 14:07
1/7 anonim válasza:
A cpu egy kétmagos sandy bridge celeron, átlag felhasználásra elég, gondolom valami olcsó laptopról van szó.
2/7 anonim válasza:
Irodai alkalmazásokhoz, netezéshez, filmezéshez(nem full-hd)megfelel. Másra nem nagyon alkalmas. Esetleg egy vga bővítés után, full-hd filmekre és gyengébb játékokra.
4/7 anonim válasza:
Ez egy "átlagos felhasználásra" való gép.
Webböngészésre, irodai szoftverek használatára (szövegszerkesztő, táblázatkezelő, stb.), filmnézésre szerintem bőven jó, bár abban nem vagyok biztos, hogy például egy 720p-s H.264-el megbírkózna-e.
Előny a processzor alacsony fogyasztása, azonban mivel a számítási teljesítménye viszonylag kicsi, komolyabb munkára (videóvágás, kiadványszerkesztés, stb.) szerintem nem alkalmas.
Játékra szintén nem jó, mivel viszonylag kevés a RAM, illetve a processzorba integrált videókártya újabb játékok futtatására alkalmatlan (mivel nem írtál külön videókártyáról, feltételezem hogy nincs).
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. aug. 1. 17:34
7/7 A kérdező kommentje:
igen aszem 100000 vagyis 99999ft XD
2012. aug. 2. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!