Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop vásárlás előtt állok...

Laptop vásárlás előtt állok két gép között gondolkozom, HP pavilon vd6 vagy Asus N55SF szerintetek melyiket érdemesebb megvenni? Akinek van valamelyik gépről tapasztalata írjon légyszi

Figyelt kérdés
a laptopot programozásra, grafikai dolgokra játékra szeretném használni
2012. júl. 6. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha még kapni valahol akkor én az asus n55sf modellt ajánlom, bár a hp se rossz, de pavilon dv6-ból több modell is létezik, illetve n55sf is létezik különböző felbontású kijelzővel és procival(akár fullhd), pontosan melyik modellekre gondolsz gondolsz?
2012. júl. 6. 11:36
 2/10 A kérdező kommentje:

HP [link]

Asus [link]

2012. júl. 6. 11:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Jó de asus ott nincs raktáron

amugy kb majdnem ugyan olyan teljesitményüek igy ténleg a "külsöségek" számítanak inkább

2012. júl. 6. 11:43
 4/10 A kérdező kommentje:
hardverilag a kettő szinte megegyezik, engem inkább ilyen dolgok érdekelnének hogy melyik gyártó a megbízhatóbb, melyiknek jobb a szervizelése stb...
2012. júl. 6. 11:47
 5/10 A kérdező kommentje:
egyetemista évekre kellene a laptop szóval megbihatóság egyik fontos tényező
2012. júl. 6. 11:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Olvasd át:

[link]

[link]

A Pavilion sorozat modelljei Pick up and Return (háztól-házig) garanciával rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy legyünk bárhol az országban, egy telefonhívás után a HP a DPD futárszolgálaton keresztül futárt küld a notebook-ért, beszállítja a szervizbe, megjavítja 10 munkanapon belül és vissza is szállítja tulajdonosának.

Az asus rendszerét nem ismerem.

2012. júl. 6. 11:55
 7/10 A kérdező kommentje:

a szívem igazából a HP felé húz, de találkoztam olyan emberekkel akik kinevettek amikor aztmondtam hogy HP laptopot akarok venni (minőség, megbízhatóság miatt)

és igazából nemtudom mibe higgyek

2012. júl. 6. 12:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezért kell fórumokat , vásárlói véleményeket olvasni, élőben kipróbálni ha van rá lehetőség.

Olyat még nem láttam, hogy egy gyártó termékei mind tökéletesek egy másiké pedig mind rosszak lennének, sajnos eleve olyan az ipar hogy pár évre terveznek, és néha az az érzésem kell némi szerencse, hogy minden rendben legyen a gépünkkel, még akkor is ha újat veszünk.

2012. júl. 6. 12:12
 9/10 A kérdező kommentje:
okés, köszi a segítséget
2012. júl. 6. 12:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát a HP Pavilion gépek elég hulladékok. Az Asus gépek sem a legjobbak. Én inkább Lenovo vagy Toshiba gépet ajánlanék, ha fontos a megbízhatóság. A Fujitsu gépeket is nagyon dicsérni szokták a fórumozók. A régi Fujitsu Siemens gépek legendásan rossz minőségűek voltak, de az új Fujitsu gépek már nagyon megbízhatóak.

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 6. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!