Laptop vásárlás előtt állok két gép között gondolkozom, HP pavilon vd6 vagy Asus N55SF szerintetek melyiket érdemesebb megvenni? Akinek van valamelyik gépről tapasztalata írjon légyszi
Jó de asus ott nincs raktáron
amugy kb majdnem ugyan olyan teljesitményüek igy ténleg a "külsöségek" számítanak inkább
Olvasd át:
A Pavilion sorozat modelljei Pick up and Return (háztól-házig) garanciával rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy legyünk bárhol az országban, egy telefonhívás után a HP a DPD futárszolgálaton keresztül futárt küld a notebook-ért, beszállítja a szervizbe, megjavítja 10 munkanapon belül és vissza is szállítja tulajdonosának.
Az asus rendszerét nem ismerem.
a szívem igazából a HP felé húz, de találkoztam olyan emberekkel akik kinevettek amikor aztmondtam hogy HP laptopot akarok venni (minőség, megbízhatóság miatt)
és igazából nemtudom mibe higgyek
Ezért kell fórumokat , vásárlói véleményeket olvasni, élőben kipróbálni ha van rá lehetőség.
Olyat még nem láttam, hogy egy gyártó termékei mind tökéletesek egy másiké pedig mind rosszak lennének, sajnos eleve olyan az ipar hogy pár évre terveznek, és néha az az érzésem kell némi szerencse, hogy minden rendben legyen a gépünkkel, még akkor is ha újat veszünk.
Hát a HP Pavilion gépek elég hulladékok. Az Asus gépek sem a legjobbak. Én inkább Lenovo vagy Toshiba gépet ajánlanék, ha fontos a megbízhatóság. A Fujitsu gépeket is nagyon dicsérni szokták a fórumozók. A régi Fujitsu Siemens gépek legendásan rossz minőségűek voltak, de az új Fujitsu gépek már nagyon megbízhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!