Szerintetek működne úgy a Win7 hogy vennék egy külső winchestert és arra ráraknám?
Figyelt kérdés
mert a gépemen alapból xp van és azért nem törlöm le mert már 6 éve van rajta és azt a rengeteg adatot nem akarom törölni.2012. aug. 1. 10:53
1/8 anonim válasza:
Külsőre én nem raknék op. rendszert.Persze működne attól még.
2/8 A kérdező kommentje:
én annyira nem értek hozzá de azt tudom hogy a vinyóra lehet op rendszert rakni
2012. aug. 1. 11:06
3/8 A kérdező kommentje:
de pl: egy játékot vinne?úgy gondolom h ráraknék 1 játékot pl:codmw?
2012. aug. 1. 11:07
4/8 anonim válasza:
Én anno raktam külsőre op. rendszert és volt,hogy nem indult el a játék.Vagy pl. ha külsőre raktam játékot,de az op. rendszer a belsőn volt akkor is volt ilyen.A külső az adattárolásra való továbbra is.Ez főleg mai "modern" játékoknál áll fent.
5/8 A kérdező kommentje:
ez lehet hogy hülyeség de vinné a battlefield 3-at ha a gépem minden követelménynek megfelel de xp van rajta és a bf 3-at külsőre raknám rá amin win7 van?
2012. aug. 1. 11:12
6/8 anonim válasza:
BF3 nem megy XP alatt,még ha keresel is rá vmi noname progit,hogy menjen akkor sem ajánlanám az XP alatt futtatását.
7/8 anonim válasza:
1. Ha már 6 éves a gép, elég sanszosan gyenge lesz a win7-hez.
2. Ha nem USB 3.0-s az alaplap (márpedig 6 éves biztosan nem az), akkor piszok lassú lesz egy külső HDD-ről.
3. Miért nem rakod a meglévő rendszer mellé. Csinálsz neki partíciót és fölmegy a win7 az XP mellé.
8/8 A kérdező kommentje:
azt hogy kell nem értek annyira hozzá?
2012. aug. 1. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!