Külső HDD-t vennék, de nem értek hozzá, nem tudom, milyet vegyek?
Figyelt kérdés
Filmeket,de főleg nagyon sok fotót és dokumentumokat tárolnék rajta,és kb. 20.000 Ft-ot szánnék rá.
Szerintetek melyik márka lenne jó választás?Köszönöm a segítséget!
2011. aug. 12. 11:49
1/4 anonim válasza:
ne csak a márkát vedd figyelembe! nem tudom, hogy a gépednek van-e eSATA, vagy USB3.0 csatlakozója. amelyik van, olyan külső HDD-t vegyél!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. aug. 12. 12:22
3/4 anonim válasza:
Én márkára talán Western Digitalt ajánlanék. Nekem az van, elégedett vagyok vele.
Alapjáraton USB 2.0 csatlakozásúak, nekem pl iylen van:
De van 20k alatt USB 3.0-ás is, ha a gépeden van iylen csatlakozó akkor lehet megéri a nagyobb adatátviteli sebesség miatt.
PL ez is ilyen:
Az usb 2.0-án adatátvitel névlegesen 60MB/sec...valójában inkább 30-40MB/sec szokott nekem lenni maximum. Igazából adattárolásra azis elég.
Az usb 3.0 elvileg 10x nagyobb átviteli sebességet kínál, bár az géptől is függ mennyi.
4/4 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm!!!
2011. aug. 12. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!