WOW függő vagyok. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Már énis kezdtem észrevenni hogy függő vagyok. napi 18 órát nyomom, 15 éves vagyok, nincs társasági életem, se barátnőm. Tudom hogy abba kell hagyni de nem birom. Kajálásnál is minél gyorsabban akarok végezni hogy vissza érjek. Pszihológushoz menni nem akarok. Mit tehetek? :S
15/F
2009. júl. 17. 14:18
11/22 A kérdező kommentje:
kösz a sok választ majd megprobalok valamit csinálni :D
2009. júl. 18. 11:01
12/22 anonim válasza:
töröld le a pi...ba és ne töltsd le többé, nézz utána több izgalmas dolgot pl.:kirándulások vagy paintball vagy akármi. szerezz magadnak 1 csajt járjatok moziba (u.i. egyél lassan)
13/22 anonim válasza:
töröld ki az összes karaktered és akk elmegy a kedved tőlle :D amugy én is függő voltam csak föltörték az acc met és nem volt erőm ujjat csinálni ez segített...
14/22 anonim válasza:
Szedd le a Rome Total War-t és akkor Total War függő leszel WOW függő helyett! :D
15/22 anonim válasza:
önuralom ember ÖNURALOM, hogy lehet 24 órából 18-at lejátszani?! nem jársz iskolába vagy mivan??
16/22 anonim válasza:
énis wowoztam napi 18 orát de azért meglehet álni bizonyo skörülméynek között de neked azt javaslom töröld le és rkajfel olyan játékot amin nemkell fejlödni és itemeket szerzeni..
17/22 anonim válasza:
Szerintem azzal jól jársz ha eladod az accountodat a játékot stb és abból veszel egy normális játékot és NEM A LINE AGET meg stb szarokat és azzal még te is jól jársz sztem nincs értelme szétbaszni a gépet cd-t
18/22 anonim válasza:
gyúrd ki magad és döngess meg sok jó csajtXD
20/22 anonim válasza:
en igy szoktam le: elegem lett h nincs csajom elhiztam es elhanyagoltam magam, nemvolt csajom ... stb. elosztogattam amit csak lehetett majd kitoroltem karikat kitoroltem a wowot fogtam egy alkoholos filcet osszefestettem vele a wowos disceket majd korzovel szepen 3szog alakura karcoltam szet. Elso napon nagyonbantam nemtalaltam helyemet de egyre jobb volt 3 nap utan mar el is felejeltettem hogy wowoztam 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!