Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eddig win7 futott a gépemen...

Eddig win7 futott a gépemen de most rátettem az xp-t és most nemműködik rajta a sem a hang sem az fn gombok és a wifire se tudok csatlakozni ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
egy hp pavilion g6 notebookom van, kb. fél éves eddig win7es volt de most xp-t tettem helyette és a fent említett problémák jelentkeztek ezeket meg tudom valahogy oldani?

2012. júl. 27. 01:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a windows minden gép minden eszközéhez tartalmazna drivereket, akkor 47 blu-ray diszken árulnák, nem egy szál CD-n.
2012. júl. 27. 01:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát igen. A drivereket nem ártana feltelepíteni...
2012. júl. 27. 05:51
 3/5 A kérdező kommentje:
feltettem az összes drivert de az audió driver mindig 10es hibakódot dob ki ezzel mit tudnék csinálni?
2012. júl. 27. 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Telepítesz helyette másikat.
2012. júl. 27. 19:52
 5/5 anonim válasza:
google a barátod ... írd be a gép típusát, kiadja hogy miből mi van benne, és szépen egyesével rákeresgélsz a driverekre XP-HEZ !!! :)
2012. júl. 28. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!