Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógépház probléma!?

Számítógépház probléma!?

Figyelt kérdés

lenne egy olyan gondom, hogy van egy d2344-a3 típusú alaplapom, és le szeretném cserélni a procit, valamint videókártyát szeretnék bele tenni. ebből adódik, hogy a 250-es tápomat is cserélni kéne (amiből nem találok olyan ami pont illeszkedne a gépbe mert nagyon ki van számolva a fekvőházamba a hely), és ebből adódik, hogy akkor már a házat is és akkor a low profilos videókártya kivitel is megoldódna. (a gépem 10cm mély) igen ám, de nem tudom, hogy milyen gépházat kellene vennem, mert ha felállítom a gépet, akkor az utp, vga, usb FELETT van a videókártya kimenetel.

ezzel mit csináljak??

itt a hátlap:

[link]

2012. júl. 25. 21:28
 1/4 A kérdező kommentje:
táp: s26113-e512-v50
2012. júl. 25. 21:39
 2/4 DoWtHen válasza:

Szerintem bármilyen szabványos álló/fekvő házat vehetsz, használtat/újat egyaránt.

Ha az alaplap szabvány furatokkal van ellátva át lehet szerelni mindent az új házba és akkor a kimenetek (USB, UTP, VGA, stb.) is normálisan elérhetőek lesznek.

2012. júl. 26. 11:34
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi, erre is gondolhattam volna, utánanézek
2012. júl. 26. 15:46
 4/4 A kérdező kommentje:
közben megvan a megoldás, BTX hát kell:)
2012. júl. 26. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!