Call of duty - modern warfare 3 probléma. (? )
Figyelt kérdés
Sziasztok.Nos hát leszedtem nemrég a netről a call of duty modern warfare 3 (reloaded) játékot, a telepités is sikeres volt meg minden,cracket is letöltöttem,átmásoltam,de mikor elakarom inditani a játékot ezt írja ki : "Modern warfare 3 couldn't write file. The hard drive is probably full." Nem tudom milehet, vki segítene?2012. júl. 22. 13:23
2/4 A kérdező kommentje:
érteni értettem amit leírt,csak pont ez a poén benne,hogy a C meghajton 1,2 TB van, a D-n pedig 120giga még
nincs tele.Más ötlet?
2012. júl. 22. 15:15
3/4 parodontax244 válasza:
az alter iw-netet beperelték ezért nem megy TEKNOMW3 mmal probálkozz(az activison mert mindenki törtel gamelt és abba ugye minden dlc map auton belekerül meg minden uj cucc most csak teknomw3 van
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget,TeknoMW3 al sikerült minden, multi,single is.
2012. júl. 26. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!