Mondjatok olyan szolgáltatót ami telefont, tvt, és internetet szolgáltat egybe?
Figyelt kérdés
Olyan érdekelne amire persze nincs panasz, és megbizható is és jó árba is van.2012. júl. 25. 21:26
2/6 anonim válasza:
Én a digit ajánlom mivel nagyon jó szolgáltatást nyújtanak ingyenes üzembe helyezéssel és nagyszerű árakon ráadásul nagyon nagy a választék is!
3/6 A kérdező kommentje:
Mennyire megbizhatóak? Mármint ha jön egy nagyobb vihar, akkor is van net, tv?
2012. júl. 25. 21:54
4/6 A kérdező kommentje:
jut eszembe, netet hány felé lehet osztani, meg a tv-t? Mert hallottam olyan szolgáltatóról hogy pl csak egy tv-re lehet kötni, többre nem.
2012. júl. 25. 21:57
5/6 anonim válasza:
Digis válaszoló itt, bár igaz hogy viharkor nem, de mostanába elég gyakran elmegy a net. Telefon meg TV az elvileg működik, de az elmúlt 2-3 hónapban gyakran megszakad a net. Győri vagyok és valószínű hogy csak ideiglenes probléma, és nem országszerte van, úgyhogy ne ez alapján itélj.
Árban és sebességben viszont ők a legjobbak, esetleg még a UPC fiber, ha már bevezették. Ha jól tudom az még csak Pesten van.
6/6 anonim válasza:
Akármerre szétoszthatod, nem tudják megakadályozni. Sima splitter box TVhez és két kábellé szétveszed, internethez meg egyértelműen router.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!