Mi lett a pendriveommal? "A fájl vagy könyvtár sérült vagy nem olvasható"
szerintem kuka....
csak mert hasonló már nekem is volt, 2 gigából csak kb 500 mega használható,aztán hibát ír.
Hiába távolítod el rendesen, ha még írás-olvasás van folyamatban. De ha rendesen távolítod el akkor is lehetnek hibák.
Helyre állítani nem biztos, hogy lehet, de megpróbálhatod lementeni róla a fájlokat (Recuva,Restoration,Get Data Back).
Ha sikerült akkor próbáld meg újra megformázni, ha engedi. Ezután használd de mindig legyen a fontos fájljaidról másolatod, mert lehet hogy később újból megadja magát.
Ha fontos dolgokat hordoztál rajta akkor lehet, hogy érdemes lenne egy másikat venni. Az újon hordozni a fontos dolgokat, a régin pedig azokat amikért nem baj ha el is vesznek.
"Hiába távolítod el rendesen, ha még írás-olvasás van folyamatban"
A "rendes eltávolítás" kizárja az írás-olvasást. Ezért nevezik rendes (szabályos) eltávolításnak...
Köszi a válaszokat!
Recuva-val sikerült néhány fájlt lementeni, de a nagyja már helyreállíthatatlan, úgyis akartam venni egy másikat, de akkor inkább kettőt. Még megpróbálom formázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!