Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most mit tegyek, vegyek új...

Most mit tegyek, vegyek új gépet, vagy videókártyát vagy mit?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem meg steamen a Counter Strike Source-ot, régen mikor non steamessel játszottam vele volt 180-200-as fps-em is, legkisebb meg 130 volt. Most vagy 30 vagy 60. ha fedett sötét helyen vagyok akkor 60. Hozzáteszem full grafikán volt ilyen régen is, és most is fullon van. De ha leveszek mindent minimumra akkor is úgymarad.. 150k-ért vettem annó 1 éve ezt a (sajnos, még hülye voltam) laptopot. Nem értettem ennyire mint most a hardverekhez, ezért nem tudtam mit csinálok, és vettem laptopot. Tudom már, hogy nem szabad játékra ezt venni.

Na de a lényeg:

AMD Athlon II X2 P340 2.2Ghz (szerintem ritka gagyi, mai játékok éppen, vagy elsem futnak rajta..)

ATI Mobility Radeon HD 5470, 512 Vram

320Gb hdd

3Gb ddr3 memory

Ez lenne a mostani összeállítás.

3 Dologra gondoltam, amit tehetnék. Vagy ha van valami szoftveres dolog, ami megoldaná ezt az fps zuhanást, akkor annak is örülnék.

Tehát, vagy cserélek a laptopban(ha lehet) pár cuccot, pl hogy ne 3gb, hanem 4gb ram legyen, meg 1 normálisabb vga-t például..

A második, hogy veszek 1 új komplett összeállított gamer gépet olyan 140k-ból, amit összeállíttatok, tényleg normálisra. Akkor pedig ezt a laptopot eladnám.

És ha eladnám, akkor ez mennyit érne?

Pont 1 ilyen:

[link]

És én is 70k-ra gondoltam. Na mit tegyek?:/

2012. júl. 19. 11:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

30Fps aligha v-sync miat volt

illetve ha "megjavulna" is akor is elégé megéret a cserére föleg mivel nem is most fogja azonal ćserélni

(én töröltem is kérdést ha ugyis késöbb veszed akor ted fel újra a kérdést aktuálisan)

2012. júl. 19. 12:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem a V-sync miatt volt.:/
2012. júl. 19. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!