Most mit tegyek, vegyek új gépet, vagy videókártyát vagy mit?
Tegnap vettem meg steamen a Counter Strike Source-ot, régen mikor non steamessel játszottam vele volt 180-200-as fps-em is, legkisebb meg 130 volt. Most vagy 30 vagy 60. ha fedett sötét helyen vagyok akkor 60. Hozzáteszem full grafikán volt ilyen régen is, és most is fullon van. De ha leveszek mindent minimumra akkor is úgymarad.. 150k-ért vettem annó 1 éve ezt a (sajnos, még hülye voltam) laptopot. Nem értettem ennyire mint most a hardverekhez, ezért nem tudtam mit csinálok, és vettem laptopot. Tudom már, hogy nem szabad játékra ezt venni.
Na de a lényeg:
AMD Athlon II X2 P340 2.2Ghz (szerintem ritka gagyi, mai játékok éppen, vagy elsem futnak rajta..)
ATI Mobility Radeon HD 5470, 512 Vram
320Gb hdd
3Gb ddr3 memory
Ez lenne a mostani összeállítás.
3 Dologra gondoltam, amit tehetnék. Vagy ha van valami szoftveres dolog, ami megoldaná ezt az fps zuhanást, akkor annak is örülnék.
Tehát, vagy cserélek a laptopban(ha lehet) pár cuccot, pl hogy ne 3gb, hanem 4gb ram legyen, meg 1 normálisabb vga-t például..
A második, hogy veszek 1 új komplett összeállított gamer gépet olyan 140k-ból, amit összeállíttatok, tényleg normálisra. Akkor pedig ezt a laptopot eladnám.
És ha eladnám, akkor ez mennyit érne?
Pont 1 ilyen:
És én is 70k-ra gondoltam. Na mit tegyek?:/
Asztalihoz monitor is kel gondolom nem?
140 ed van plusz 70? vagy ezt belekalkulátad vagyis másra kell?
mivel monitor kb, 30ezer ...
vagyis igy 110 marad gépre ami kevéske
persze laptoptól jobb lene
Ja ok 140 böl csak pc már szép lesz:)
nem képes termelni áramot vga eleget:D tetszett
Gondolom arra gondolsz hogy nem kap elég áramot, feszültséget:)
termelni csak höt termel vga:p
.
Igen 70 ért probáld árulni
gépet majd meg öszeirnak (én csak este 8-9 kor tudnák leghamarabb)
Amugy a lényeg hogy olyan elavult és gyenge hogy felesleges vele foglakozni mi lehet a baja
rákölteni meg hülyeséggel határos
.
laptopot is lehet keresek este majd de 140 ért nem éri meg
mesze jobb egy asztali
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!