Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Call of Duty 4 - nem értem!...

Edócsa kérdése:

Call of Duty 4 - nem értem! Elmagyaráznátok?

Figyelt kérdés

Nem értek pár dolgot a játékban. Nem segítenétek?

Pl. minek kellenek a laptopok? (Már 15-öt találtam, de fogalmam sincs, mire jók).

Zakhaev hogy lehet életben, ha 15 éve Price úgy lelőtte, hogy még a karját is levitte? (sőt, ha fejlövést adok le neki, akkor mi van? :D)

Ha a játék végén főbe lövik Gazt, akkor hogy lehet életben az apilógusban?

Azon a pályán, amelyiken lehet szőnyegbombázó vadászgépeket is hívni (hátraarc, vagy melyik), honnan kerülnek elő Griggsék? Hiszen ők korábban még az arabokat gyilkolták.

Az utolsó menekülésnél tényleg le lehet lőni a helikoptert, vagy csak dísznek van az RPG?

Én nem értem ezeket, hogy ilyenkor mi van. Ti igen? És ha igen, mondjátok el, légyszi!

2012. júl. 17. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:

A laptopok megszerzése a játék lényege. 31 van.

A zakhaev dolog az egy hoolyvody "fordulat". Cak azért hogy megdöbbenj.

A helikopátert, nehezen, de azért le lehet kapni.

Ennyit tudtam hírtelen.

2012. júl. 17. 10:46
 2/6 Clethcriss válasza:
A játéknak nem a laptop-ok megszerzése a lényege hanem, hogy végigjátszd a történetet... Ugyanakkor ha megszerzed a laposokat, akkor csalásokat aktiválhatsz a menüből. Meg achivement-ek miatt lehet fontos, ha úgy játszol.
2012. júl. 22. 11:32
 3/6 anonim válasza:

A laptopokkal cheateket kapsz.

A Zakhaevnek pedig csak a karját lehet lelőni mert úgy van megcsinálva.

A Gaz a kedvenc karakterem de az epilógusaban nem ő van hanem valami másik kommandós csapat mert a végén ugye lelövik.

A Griggs pedig még az araboktól az atombomba robbanása előtt eljön onnan.

A helikoptert pedig lehetetlenség eltaláni úgy csinálták meg a szerkesztők , mert ha eltalálnád akkor a zakhaev meghalna és nem lenne ott a végén.

2012. júl. 26. 10:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Na, hát köszönöm az eddigieket, ezek megvannak. A Gaz dologhoz szeretnék még annyit hozzáfűzni, hogy az epilógusban holtbiztos, hogy ő van, még a nevét is kiírja. Shirley-nek szólítják, és ő mondja, hogy ne hívják úgy. :)
2012. júl. 28. 15:08
 5/6 anonim válasza:
igen, a Gaz os ügy azért van ugy mert még teljesen a játék elején....a prológus előtt van az a pálya hiszen akkor gaz még cpt. price-t sem ismerte.........és akkor egy másik csapatban volt....értitek??:)
2012. okt. 8. 16:40
 6/6 anonim válasza:
ja és még a call of duty hivatalos amcsi weboldaláról elolvashatjátok amit az előbb irtam :) (középfokú angoltudás hogy szükséges)
2012. okt. 8. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!