Régebb óta Call Of Duty 4-ezek, de különösképpen eddig nem izgatott a dolog, de most már egyre jobban, hogy régebben majdnem 250 fix fps-em volt, most meg körülbelül 50 fps-em van. Talán elromlott a gépem? Help
Kártevö.
Vagy V-sync nincs bekapcsolva? (bár 50Hz az nem valami jó monitor beálitás lenne...)
igen lehetséges hogy valami meghibásodott ha nincs szoftveres probléma
Alaposabban utána néztem és azt írták a Hertzet állítsam át 60Hzról pl.: 120-ra, mert a monitor nem engedi hogy több fps em legyen.
Nos ezt is akartam tanni, de mikor átállítottam ezt a hiba üzenetet kaptam: "Input Not Supported" ezt én értem hogy mit jelent csak nem tudom mit kezdjek vele!
Ha tudjátok komment plz
ne Hz et ne állitsd át:D tönkreteheti monitorod
V-sync et kell meg keresned videokártya beálitásaiban és ott de távolról nemtudok ebben segiteni ez minden tipusnál változik mi hol van
és lehet hogy játékban van bekapcsolva
probálj ott keresni ahol laksz valami hozáértöt ezt neked elintézi semmiért is egy redes ember
vagy max. kér egy sört vagy ilyesmit
persze ha nem ez a probléma akkor már komolyabb gondok lehetnek
amugy irod hogy grafikánál le van véve minden
V-Sync et nézd meg ha van oylan ne legyen bekapcsolva
én ennyit tudtam csak mondtani sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!