Van itt valaki, aki ért az informatikához?
Már többször kiírtam ezt a kérdésemet, de még nem kaptam választ. Pedig jó lenne. Amazon kindle 4 e-book olvasómat nem tudom beregisztrálni (automatikusan tudnia kellene, odáig eljut, hogy érzékeli a wifit, de nem lehet rácsatlakoztatni, mindig azt írja, próbáljam meg később- már 2 hónapja használom)
Az alábbi adatokat hol találom meg a számítógépemen? Mert ezekkel tudnám esetleg regisztrálni, ha már automatikusan nem megy..
Ip adress, subnet mask, router, dns, security type
Szia.
Inditassz egy parancssort (Start menű - Keresés vagy Futtatás - cmd) majd oda beirod :
ipconfig /all
A hálókártyád tipusa alatt ("Leirás") megtalálsz egy két adatot :
Ip adress -> "IPV4cim"
Subnet mask -> "Alhálózati maszk"
router -> "Alapértelmezett átjáró"
DNS -> "Dns kiszolgáló"
Sok sikert
Üdv.
Nagyon köszönöm a válaszodat. azt külön köszönöm, hogy ilyen készségesen válaszoltál.
Sajnos a kereső nem talált ilyen eredményt. :(
Szia.
1 lépés : Paranccsor inditása.
Win 7 alatt : Start menű - A kereséshez beirod : CMD aztán majd megnyomod az entert.
XP : Start menű - Futtatáshoz beirod CMD aztán megnyomod az enter-t.
Ha megkaptad a parancssort (Egy fekete ablak ahol ki van irva a windows verziószáma, és villog a kurzor benne), oda ird be :
ipconfig /all
és nyomd meg az entert.
Akkor megkapod az adatokat és nem fog "felvillanni"
Soik sikert.
Üdv.
Szia.
Van saját routered ?
Lehet, hogy azért nem találod mert nincs is.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!