Új akkut kell vegyek a laptopomhoz?
Figyelt kérdés
Egy napja ez van a töltő ikon alá írva: "CONSIDER REPLACING YOUR BATTERY. There is a problem with your battery so your computer might shut down suddenly." A laptopom működik, be van dugva a villanyba és a fully charged(1OO%) mellett megjelent egy piros X, ami valószínűleg az akku hibát jelzi. Értek angolul, tudom, hogy ez mit jelent, csak azon tűnődök, hogy akkor most kell-e vegyek új akkut vagy ezt a régit meg tudom-e menteni valahogy. Ugye egy akku nem olcsó manapság... Másrészt arra is kíváncsi lennék, hogy akku nélkül tud-e működni a laptopom? Elméletileg úgy tudom igen. Kérlek ne szidjatok nagyon, nem vagyok jártas a gépek hardwer problémáiban...2012. júl. 14. 19:22
1/3 anonim válasza:
Ha kiveszed az akkumulátort és a töltővel a hálózati áramforrásra kapcsolod a laptopot, akkor is működik. Nekem is ezt írja ki, már több mint egy éve, de nem igazán érdekel. Így is kibír 1 órát +/- 10 perc, de viszont itt már akármikor kikapcsolhat a laptop, nem semmiért jelenik meg a figyelmeztető üzenet. Szubjektív perspektívám szerint, ha nem utazás közben használod a laptopot, tehát mindig kéznél van a töltő akkor felesleges, az akkucsere.
2/3 anonim válasza:
Ha huzamosabb ideig használni akarod akkuról, akkor érdemes. Ha még 1-2 évig használni szeretnéd, akkor lehet, hogy megéri.
Amúgy nekem is írja hónapok óta, az Everest szerint 62%-os az elhasználódottsága (ami stimmel is, 2.5-3 óra helyett 40-60 percet bír), de nem tudom, h vegyek-e (márciusban lejárt a garanciája, ha vennék bele aksit, az lenne az első dolga, hogy valami más is tönkremegy benne... :D)
3/3 anonim válasza:
Én jól tettem, hogy nem vettem bele, mivel épp a múlt héten főtt meg az alaplap. Utálom a laptopokat, de ha ezt el tudom adni 100k-ért, akkor biztos, hogy olyat veszek, ami nem kerül többe használtam 30-nál. Kiadtam érte anno 110-et, és hiába core2, meg fél gigás videókártya, mégis szaggat még a 6 éves játék is rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!