Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vegyek-e még egyszer xbox 360...

Vegyek-e még egyszer xbox 360 slim-et?

Figyelt kérdés
Egyszer már volt, csak eladtam, mert alig volt játékom rá és nem akartam 10 ért játékokat venni+ kellett a pénz, mert másra kellett költenem ( Monitor) . Karácsonyra vettem egy ultra jó gamer pc-t és ahoz afull hd monitort. Volt egy ps3-ja a bátyámnak, de nem játszott vele, ezért eladta. tehát maradt a gép, ami xbox hiányában kevés, főleg mert xbox ra jobbak egyes játékok ( fifa, f1. Hiányzik az xbox, mert azért jókat játszottam vele, csak az a kérdés, hogy megéri e újra venni, ha már van min játszanom. Xbox azért is kéne, mert baltonra is el tudnám vinni, a pc-t meg nem. Szerintetek óriási hülyeség még egyszer beruházni egy konzolba, amikor már volt 2x is?

2012. júl. 9. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát attól függ. A játékokat le lehet szedni internetről is csak fel kell csipeltesd. Ha hiányzik és meg akarod venni, vedd meg de akkor inkább az internetről szedd le a játékokat.
2012. júl. 9. 22:21
 2/5 anonim válasza:

Annyi eszed van amennyi látszik.

Ősszel jön a Gta 5, ami talán PC-re nem is jön vagy ha jön is olyan köszönet lesz benne, mint annak idején a 4-ben volt.

Akkor majd kihajinthatod a pics.aba az ultra hd fiziksz kártyával szerelt hyperspace videókártyádat meg az egész szart.

Akinek van esze konzolt vesz, a maradék pénzből meg egy viszonylag korszerű gépet.

2012. júl. 9. 22:27
 3/5 A kérdező kommentje:
hülye vagy mert a pc a leghasznosabb...és nem fikázást kértem
2012. júl. 10. 12:48
 4/5 anonim válasza:
de viszont a slimt nem érdemes csippeltetni,mert a rengeteg frissítés miatt havonta kell csippeltetni :)
2012. júl. 10. 13:01
 5/5 anonim válasza:
Akk ne flash-eld hanem 15e Ft-ért csináltasd meg az RGH-t írj privit és adok linket ;)
2012. júl. 31. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!