Keresek egy játékot! Segytetek megtalálni?
Valamikor 2002 ben vagy utána vettem egy Pc CD / DVD újságot amiben volt egy demós CD ...
ezen volt egy Világháborunak tünő lövöldözös játék (olyansmi mint a brother in arms) amiben volt kb 4 embered akiknek külön külön tudtad átvenni a helyét és ha egyedül is harcoltak....... Na de a misszió arról szólt hogy volt egy híd és fel kellet robbantani majd visszavonulni utána mert jött a part másik oldalán kb 3 tank a,it egy ágyuval kelett kilőni...... de fogalmam sincs hogy mi volt a játék neve és hogy egyáltalán befehjezett játék vagy csak DEMÓ volt .....
Nagyon megköszönném ha valaki megtudná mondani a játék nevét !!!!
A játékban meg nem volt célkereszt....a jobb egérgommbal lehetett célozni meg minden
bocsánat a helysírási hibákért
SEGYTSETEK !! kedvenc játékom ! :)
A játékot erdélyben vettem és biztosan tudom hogy valami LEVLE volt anév ....rákerestem (nekem nem jött be az oldal) de biztos hogy erröl az oldalról vannak a ujságok is :
www.level.ro
Az újság 1997-ben indult Romániában, és 2002-től kezdve tartalmazott egy full játékot is előbb CD-n, aztán 2006-tól már DVD-n. Ez itt a Level újság Online változatának archívuma:
Nyissad meg a cikkeket kezdve a 2002 Augusztusi számtól kezdve, és a borító alapján már felismerheted, melyik volt az. Ha megvan, a felsorolt tartalombam megtalálhatod a játékot. Ha nem ugrik be címről, a gugli képkeresővel keress rá a gyanús játékcímekre, a talált képernyőképek alapján már biztos meglesz!
Még mindig én vagyok: Ha nem demó volt, hanem full, akkor a legkönnyebb megtalálni: A lista alján találod, hogy JOC FULL. Ott írnak a teljes játékról. A 2002 aug. számhoz pl. a Hostile Waters: Antaeus Rising címűt adták. Rákerestem guglin képkeresővel, lehet, hogy pont ez az :P
Sok szerencsét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!