Hol lehet megtalálni a google chromnak a könyvjelző mappáját?
erre én is kiváncsi vok,
(de biztos olyan válasz is lesz,hogy mit akarsz vele ,b.+,nem úgy kell menteni a könyvjelzőket,hanem ba.+ egy gmailos fiókkal kell leszinkronizálni ,te kocsog )
:))
Kedves kérdező.
A szinkronizálás az egyik legjobb megoldás erre. Bár a biztonsági mentés is megteszi. Ha van gmailes fiókod, akkor a beállításoknál a személyes dolgoknál van lehetőség a szinkronizálásra. Be lehet jelölni, mit szeretnél szinkronizálni. Bizonyos okból kifolyólag én is töröltem a google chrome-ot tegnap, de vissza is raktam. Mivel nálam is be van állítva a szinkronizálás, 3 másodperc alatt, minden a helyén volt. Mivel én biztonsági másolatot is csináltam, azt nekem a Chrome a Dokumentumok közé mentette. Bookmarks HTML fájlként. Remélem összejön neked is. Szia,üdv.
Itt bővebben is olvashatsz róla.
09:41-nek
ez megint csak egy nesze semmi válasz,
nálam is a Google Chrome van fönt,csak én vagyok az egyetlen Felhasználó a gépen,XP van,léci azt írd meg ha tudod,hogy hol,melyik mappában van ez a bokmars html ?
mert a Dokumentumokban nincs
Nekem is XP -m van, tehát csináld így:
Google chrome - beállítások, könyvjelzők- könyvjelzőkezelő- rendezés - ott a lenyíló kis ablakban kiválasztod - könyvjelők exportálása HTML dokumentumként. Kinyílik az ablak, ott kiválaszthatod, hova mentse, / alapból a dokumetumokba rakja/ Majd mentés. Remélem így már tényleg érthető. Szia.
igen így már érthető,
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!