Windows 7 betöltés. HELP!?
Figyelt kérdés
Na az van hogy tegnap elkeztem használni egy gépet kiütöttem az aktivációt stb már este szarakszott h nem kapcsolta ki magát csak töltött.. kinyomtam kényszer resivel bekapcsolni már csak úgy tudtam hogyha lefuttatom azt az autómatikus javítást stb ma is még úgy volt de már az sem segít a win betölt elmegy az a kép h windows loading jönne már a kék welcome kép de csak fekete háttér és az egeret mutatja és kicsit kivilágítva ennyi.. hogy lehetne ezt megoldani? köszi előre is!2012. júl. 14. 18:02
1/9 A kérdező kommentje:
Help!! egyre rosszabbodik minden..
2012. júl. 14. 18:15
2/9 A kérdező kommentje:
ja és olyan mintha használatban lenne normálisan mert ha pl 3 percig nem nyúlok a géphez kicsit sötétül a képernyő és azt látom az egeren is remélem nem nagy a baj lehet h csak átkellene vmi állítani.. help!!!
2012. júl. 14. 18:25
4/9 A kérdező kommentje:
más megoldás nincs? nem lehet nagy a hiba mert olyan mintha menne minden.. csak fekete a kép és csak egér van..
2012. júl. 14. 18:58
5/9 anonim válasza:
Szerinetem is rakd újra,az a legegyszerűbb.Fél óra alatt megvan.
6/9 A kérdező kommentje:
az a gáz h nem értek hozzá... és nem akarok elbaszni semmit
2012. júl. 14. 19:05
7/9 anonim válasza:
Be kell rakni a Windows telepítőlemezét a gépbe amikor elindítod és akkor elindul a telepítés.Egyszerű leformázod a lemezt ahova telepíted és feltelapíti utána pedig megadsz egy felhasználónevet és kész.De egyébként ennél rosszabb nem lehet a gép.
8/9 A kérdező kommentje:
áá nem merem majd még körbe nézek meg várom a válaszaitokat is...
2012. júl. 14. 19:12
9/9 A kérdező kommentje:
Csökkentettben elindul azzal le is tudtam kapcsolni de hiába az alap akkor sem indul..
help kérlek ne keljen ujra raknom
2012. júl. 14. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!