S. T. A. L. K. E. R. valamelyik része elfutna egy ekkora gépen?
cpu: 1.6 + 1.6 ghz azt nem tudom hogy intel vagy amd (nem az én gépemerol van szo) amugy elvileg ez nem 3.2ghz?
ram: 768mb
hdd megvan
video kari ati redeon 9600 és 128mb
Szia!
A STALKER-Shadow of Chernobil (A trilógia első része) szerintem elfutna egy medium-low, de inkább low grafikai beállításon. Stalkerben belehet állítani, hogy milyen messzire lásson el a karaktered. Ha ezt nagyon minimálisra veszed, és a fű sűrűségét is visszaveszed rendesen, akkor futna közepes felbontás mellett talán laggmentesen is. Ha sikerült úgy, hogy minden minimálison van, és a fűt és a látótávolságot is levetted, akkor pl a karakterek vagy akár a környzeted textúráját megpróbálhatod visszatolni mediumra, hogy azért csak legyen valamilyen grafika(Ilyeneket hogy elsimítás felejts el)
Viszont a 2. és a 3. részét szinte biztos, hogy nem tudnád futtatni legalábbis élvezhető körülmények között nem.
Remélem azért az 1-et sikerül beüzemelned! :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!