Megér 135. 000FT-ot ez a gép? Játékra kellene. És jól van összerakva?
Alaplap:
CPU:
RAM:
VGA:
HDD:
Ház:
Táp:
DVD:
USB:
Az még közel sem jelenti azt, hogy értesz hozzá. Olyan emberek tudnak szám. tech. boltokban dolgozni, hogy ihaj.
Ráadásul persze, hogy egy PC boltosnak a nagyobb teljesítményű=drágább táp éri meg.
A túlhajtás élettartamra gyakorolt hatásával pedig tisztában vagyok. Ahogy a felvett teljesítményre gyakorolt hatásával is, azért is emeltem ki, ugyanis az én gépem még OC nélkül is többet fogyaszt, mint a kérdésben szereplő és így is vígan elvan 400W-on. A kérdésben szereplő gép csak elvétve fogja 200-220W-nál jobban terhelni a tápot.
Az optikai meghajtó kihagyásával (ez megmaradhat a jelenlegi gépből):
A másodiknál nagyot spóroltam az alaplapon, ami a fejleszthetőség és az egyenletes teljesítmény kárára mehet, cserébe egy erősebb videokártyát kapott, a másodiknál inkább a jobb alkatrészminőségre és az időtállóbb alaplapra figyeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!