Melyik a legjobb Laptop márka az alábbiak közül?
Azt szeretném megtudni hogy melyik a legjobb Laptop márka és miért?
Acer
Apple
Asus
Dell
Fujitsu
HP
Lenovo
MSI
Packard Bell
Samsung
Sony
A Toshiba gondolom nem mert a nevében is benne van hogy hiba!
Én az Asus-ra adom a szavazatom.
11-12 éve használok Asus termékeket és elég megbízhatóan működnek. Ettől függetlenül lehet olvasni negatív tapasztalatokat is, de én kitartok mellette.
Nem a laptophoz tartozik, de :
A garanciális szervizük is rendben működik. Egy LCD monitoron több függőleges kék sáv jelent meg. Garanciálisan ingyen elszállították, kiderült hogy kijelző hiba, majd ingyen küldtek egy ugyan olyan újat.
Köszönöm! a válaszod!
(Mások véleményére is kíváncsi vagyok!)
ezt így szinte lehetetlen eldönteni...
inkább adok egy két támpontot hogy mire figyelj:
legyen rajta windows
táskában fogod hurcolni vagy otthonra akarod játékra is használnád (legyen benne vga) mekkora legyen a kijelző netbook (10-12") egy normál méretű laptop (14-15")
egyszerű műanyag borítás vagy valami komolyabb szál-csiszolt fém váz?
itt tudod a legfonotsabb paramétereket beállítani ésa teljes hazai választékból a rendszer ajánlja a számodra megfelelőt:
apple: magas ár maces oprendszer, nagyon magas felhasználói élmény, csűcsminőség
asus, dell acer, toshiba egy kategória az adott konfigurációtól függ épp melyik gyártó mit rak bele...
samsung új belépő a piacon mostanában kicsit visszaesett
sony applehez hasonló design és minőség, drága ár, de windowsos,
HP és Lenovo jó minőség inkább üzleti felhasználású gépek
MSI nem sok gép van most a piacon régebben voltak jó gamer notijaik...
Packard bell az acer leánya... olcsóbb kicsit egyszerűbb tartalommal és designnal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!